sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Äänikirjat on arvottu!Tulinkin vahingossa viettäneeksi oikeaa äänikirjateemaviikkoa, sillä neljä edellistä juttuani ovat käsitelleet äänikirjoja. Tämä on järjestyksessä viides ja hetkeen viimeinen. Äänikirjoja en tosin ole hylkäämässä mihinkään, mutta menossa on parhaillaan kaksi aika mittavaa teosta, eli Kalle Päätalon Ihmisiä telineillä (lukijana Kai Lehtinen!) ja Camilla Läckbergin Enkelintekijä (josta saatte kuulla aikanaan urputusta).

Edellisessä jutussani oli häntänä pieni äänikirja-arvonta ikään kuin äänikirjateemaa juhlistamassa. Mukavasti sain tähän pikkuiseenkin arvontaan kiinnostuneita mukaan. Kiitos kaikille! Tänään lahjomaton maskuliininen Onnetar suoritti kanssani virallisen arvonnan, ja palkinnot menivät seuraaville:

  1. Nimeni on Skellig: Kirjakammarin täti
  2. Faneja ja fossiileja: Maria Sinisen linnan kirjastosta
  3. Kalle mestarietsivä: MarikaOksa

Onnittelut voittajille ja mukavia kuunteluhetkiä!

Kirjakammarin tätiä pyydän lähettämään yhteystietonsa minulle osoitteeseen kirsi.htnn (at) gmail.com. Toisille saankin viestin lähetettyä blogin tietojen perusteella. Laitan paketit postiin hetimiten, niin pääsette kuuntelupuuhiin!


Tänään alkoi pyöriä viime vuodelta tuttu kirjablogien joulukalenteri. Ensimmäinen luukku aukesi Luettua elämää -blogissa. Elina oli poiminut kalenteriluukkuunsa tunnelmia nykymenoa huomattavasti vaatimattomammasta joulunvietosta. Pisti ajattelemaan. Kiitos! Elina on myös listannut tulevat luukkuja aukovat blogit. Minun vuoroni on tasan kahden viikon päästä. Idea ei ole vielä päähän pamahtanut, mutta eiköhän jotakin sentään synny.

Vuoden vaihde lähenee vauhdilla. Olen suunnitellut, että raivaan kirjapinojani vielä ennen joulua sillä mielellä, että saan kaikki lupaamani kirjajutut alta pois ennen pukin tuloa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tulossa on koko joukko arvostelukappalejuttuja. Toivon mukaan niistä saatte vaikka joululahjavinkkejä. Tulossa on myös juttu lähikirjastosta, joka on parhaillaan suljettuna muuton vuoksi. Kun uudet tilat runsaan viikon päästä avataan, aioin rynnätä paikalle kameroineni.

Muuttolaatikot vielä tyhjinä.2 kommenttia:

  1. Ou jee! Ihan mahtavaa; Riehurinne-kirjat ovat alkaneet kiinnostaa alakoululaista ja tästä saa hyvän syyn kokeilla äänikirjaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, tulipas ihana ylläri! Kylläpäs minä nyt olen onnettaren suosiossa, harmi kun en muistanut eilen jättää lottokuponkin. :) Tosi kiva päästä kuuntelemaan äänikirjaa, edellisestä kuuntelukerrasta on *vuosia*. Miehen kanssa kuunneltiin jotain Waltaria yhdessä ennen nukkumaanmenoa. :)

    VastaaPoista