perjantai 22. huhtikuuta 2011

Vuokko Hovatta lukee Elina Hirvosta

Alan kohta vaatia sponsorirahaa blogilleni Yleltä. Muistutin kavereitani viikko sitten Oi ihana toukokuu -tv-sarjan uusinnoista, ja sivua on käyty kurkkaamassa ennätysmäärin. Oletettavasti useimmat kävijät ovat pettyneet, sillä en ole lukenut kirjoja, joihin loistava hyvän mielen sarja perustuu.

Tänään on ihan pakko mainostaa Ylen Radio Suomen luentasarjaa, jossa alkaa klo 3.15 ensi yönä uutuus, Vuokko Hovatan lukema Kauimpana kuolemasta. Elina Hirvosen romaani on todella hieno, ja siihen voi tutustua esimerkiksi omassa blogissani. Helsingin Sanomien tv-sivuilla esiteltiin alkava ohjelma tänään pitkäperjantaina lyhyesti. Sampsa Oinaala kritisoi kummallista lähetysaikaa. Tähän on helppo yhtyä, mutta onneksi ohjelma uusitaan sunnuntaiaamuisin, tosin jo klo 8.30. Samaten Oinaala kaipaa kirjaa lukemaan myös miesääntä. Olisi varmasti toiminut paremmin sekin. Joka tapauksessa pidän kovasti sekä Hirvosesta että Hovatasta, joten aion takuulla kuunnella tätä Yle Areenasta. Siellä muuten on vielä kuunneltavana Peter Franzénin lukemana Tumman veden päällä aina 15.5. asti. Kannattaa tutustua!

3 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Kauimpana kuolemasta kiinnostaa kovasti, ja olen tänä vuonna löytänyt onnekseni äänikirjat, joten olisin tämän kirjan kuuntelemisesta aivan innoissani! :) Kuuntelen tällä hetkellä äänikirjana Linda Olssonin ihanaa kirjaa Laulaisin sinulle lempeitä lauluja, josta sinä kirjoititkin tämän kuun alussa. Lukijanahan on jumalainen Seela Sella, jonka lukemana kuuntelisin varmasti vaikka puhelinluetteloa... :)

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä, ehdottomasti puhelinluettelokin menisi hänen lukemanaan! :)Äänikirjat ovat todella käteviä, ja hyvä lukija voi avata kirjaan uuden ulottuvuuden.

    VastaaPoista
  3. Huomasin tämän myös aamun Hesarista. Hyvä YLE ja ihanaa, että Hovatta!

    VastaaPoista