perjantai 15. huhtikuuta 2011

Oi ihana toukokuu alkaa tänään!

Nyt kaikki H. E. Batesin fanit huomio! YLE aloittaa Oi ihana toukokuu -sarjan uusinnat tänään ykkösellä klo 17.08. Jos sarja on jostain syystä mennyt aiemmin ohi, kannattaa puute ehdottomasti nyt paikata. Sarjasta on esittely täällä. Pääroolien esittäjät David Jason ja Pam Ferris ovat loistoluokan näyttelijöitä, jotka eivät kulu edes lukuisista tv-rooleistaan huolimatta. Nautinnollisia hetkiä upeiden, vehreiden maisemien ja yltäkylläisten ruoka- ja juomatarjoilujen äärellä!

Kuva kopsittu Ylen sivuilta.

6 kommenttia:

 1. Oi ihan vinkki, kiitos! (vaan olenkojan kotona siihen aikaan ikinä?) En ole nähnyt sarjaa mutta kirja on ihastuttava.

  VastaaPoista
 2. IHANA vinkki siis, ei ihan vinkki. ;)

  VastaaPoista
 3. Minä en ole aiemmin katsonut, vaikka KAIKKI tätä aina hehkuttavat, mutta nyt laitoin tallentumaan. Toivottavasti muistan ja ehdin katsoa ennen kuin missaan seuraavan jakson!

  VastaaPoista
 4. Karoliina, olepa sitten tarkkana! Sarjaa esitetään päivittäin, eli uusi jakso tulee aina klo 17.08 ja se uusitaan seuraavana aamuna klo 9.30. Huomenna tiistaina tulee siis aamulla vielä osa 2, iltapäivällä jo osa 3!

  VastaaPoista
 5. Ahaa, hyvä kun huomautit! Minun piti itse asiassa tarkistaa, mutta ajattelin sen tulevan vain kerran viikossa. Nyt siis seuraava ajastus huomiselle aamulle!

  VastaaPoista