lauantai 30. huhtikuuta 2011

Vapputunnelmia kirjablogissa

En enää muista, kenen mainiossa blogissa oli taannoin koottu hauskimmat hakusanat, joilla blogiin oli päädytty, a sitten niihin vastailtu. Idea oli niin mainio, että päätin törkeästi kopsata sen itselleni. Vapun viettoon aihe sopii kuin pellenenä päähän, vai mitä?
Blogini on saanut mukavasti lukijoita viisikuukautisen olemassaolonsa aikana. Suurin osa kävijöistä taitaa olla satunnaisia googlailijoita, jotka päätyvät sivuilleni mitä oudoimpien hakujen tuloksena. Tässä muutamia.

Mitä tapahtui vuonna 2011 huhtikuun viides päivä?

Tämä haku oli melko lähellä ko. ajankohtaa. Olikohan hakijalla muistikatko vai eilinen päivä kadoksissa? Valitettavasti en osannut antaa vastausta, enkä osaa nytkään.

Risteily Ruotsiin

Matkavinkin tarpeessa? Kannattaa seilata oitis kauemmas, jos liikkeelle lähtee.

Naapurin rouva alasti

Tätä pähkäilin pitkään. Etsiikö hakija alastonta naapurin rouvaa? Onko ongelmana alasti koikkelehtiva naapurin rouva? Toivottavasti apua löytyi!

Mielenterveys hauska piirros

Kiva yhdistelmä. Taideterapian vetäjä etsimässä innoitusta?

Kapellimestari fyysinen rasitus

Ammatinvalinta varmasti mielessä. Hyvä pointti, tuskin kovin heikoilla voimilla jaksaa sinfonioita johtaa.

Komisario Brunettin juoma

Kaikki menee grappasta cafe correttoon!

Hirvonen Kirsi mies

Tuskin on.

Tarmo kirahvi ja Antero Niiranen

Kumpaakaan en tunne, mutta Anteroa on etsitty useaan otteeseen blogistani. Sitten hän kerran kävi itse kommentoimassa yhtä juttuani! Mystinen mies?!

Välilehdelle tein koonnin huhtikuussa luetuista. Oli taas aika hedelmällinen lukukuu, siitä osin suuri kiitos kirjablogeille hyvistä lukuvinkeistä! Hauskaa vappua!

8 kommenttia:

 1. Nämä hakusanat on kyllä aina yhtä mielenkiintoisia. Varsinkin tuo alaston naapurin rouva varmasti sai hieman kulmat koholle. :D Itse törmäsin tässä kuussa hakusanoisin "Riina serkku alaston" oman kirjablogini kohdalla. Valitettavasti minäkään en kyllä tässä asiassa apua pystynyt tarjoamaan. :(

  VastaaPoista
 2. Reps :). Miten te löydätte noita, ilmeisesti Google Analyticsillä mutta mistä sen löytää ja miten sitä käytetään? Hyvää vappua kaikista hämäristä hakusanoista huolimatta ;)

  VastaaPoista
 3. Hahaha, hauskoja! Naapurin rouva alasti ja Tarmo kirahvi, voi ei! :--D

  Minun blogiini on päädytty enimmäkseen ihan kunnon hakusanoilla eli kirjojen tai kirjailijoiden nimillä, mutta erään hauskan bongasin: "raumalainen tyttö panee". Hmm? :--D

  VastaaPoista
 4. Hih, näitä naureskelin juuri omastakin blogistani, kun kävin pitkästä aikaa kurkkaamassa. Pitääkin joskus blogata tästä. ;) Alunperin tämä taisi olla Ilsen Juuri tällaista -blogissa.

  Kiitos hymyistä, myös Riinalle ja Lauralle. :)

  PS. Pienen mökin emäntä, Google Analyticsin käyttäminen on helppoa, googlaa vain. :)

  VastaaPoista
 5. Nämä näkyvät myös oman blogin hallintapaneelin välilehdellä tilastot. Eilisen postauksen jälkeen sivuillani oli käyty joltakin teinipornosaitilta, joten sana "alaston" ainakin vetää puoleensa. Mietinkin, kuinka suosittu blogini olisi, jos olisin ristinyt sen Jamie Oliveria mukaillen Alastomaksi lukijaksi :)

  VastaaPoista
 6. Samat sanat kuin Zephyrille eli kiitos tästä, oli hauskaa! :D Omaan blogiini näytetään tulevan ihan asiallisesti kirjojen nimillä yms hakusanoilla - hyvä tietysti että ihmiset löytävät sitä mitä etsivätkin mutta nämä erikoisuudet ovat kyllä paljon kiinnostavampia! :)

  VastaaPoista
 7. Tämä on kyllä hauska idea! Ja varsinkin kun blogiisi päädytään noin hauskoilla sanoilla..naapurin alaston rouvakin ;) Kaikkea sitä!

  Minun blogiin tulee todella harvoin millään hassulla hakusanalla, pääasiassa hakusanat ovat kirjojen ja kirjailijoiden nimiä.

  VastaaPoista
 8. Hauskaa, ehkä huomenna toteutan vappufiiliksissä saman. :-)

  VastaaPoista