perjantai 14. kesäkuuta 2019

Dekkariviikon arvonta: Camilla Läckbergin Kultahäkki
"Juoni on koukuttava. Kirjan alku on karmea ja mietin, että haluanko jatkaa eteenpäin. Mutta Camilla Läckberg osaa punoa juonta niin, että sivut kääntyvät reippaaseen tahtiin."


"Rakastan kunnon kostotarinoita ja tämä oli juuri sellainen."


"Myötähäpeää tuottavat myös lukuisat (huonot) seksikohtaukset, jotka tuovat mieleen ö-luokan eroottisen romaanin."

"Kirjan tunnelma on intensiivinen ja vahva. Juoni on jännittävä ja todella yllätyksellinen."
Kirjojen kuisketta"...mutta snobbailu, panot, öykkäröinti tahi aateliset ja ulkokultaisuus, pintaliito nyt eivät vaan yksinkertaisesti kiehdo eivätkä hetkauta, eikä kultainen häkki edelleenkään houkuta."
Mummo matkalla"Camilla Läckbergin Kultahäkki on vuoden 2019 pettymys numero 2..."
Älä ota sitä niin vakavasti


Näin ristiriitaisia kommentteja löysin Ruotsin dekkarikuningatar Camilla Läckbergin uuden Faye-sarjan aloitusosasta Kultahäkki. Kirja on aivan älyttömän suosittu. Se oli sekä huhti- että toukokuun myydyin käännetyn kaunokirjallisuuden edustaja Mitä Suomi lukee -listalla Varsinais-Suomen Vaski-kirjastoissa se on tämän hetken varatuin teos (852 varausta) ja pääkaupunkiseudun Helmet-kirjastoissa siitä on nyt 2287 varausta.

Sain teoksen arvostelukappaleen kustantajalta, ja tunnelmani sen suhteen ovat kovin epävarmat. Olen aikoinani ahminut Läckbergin Fjällbacka-sarjaa, mutta sitten kävi kuten aina joskus käy, eli sain totisesti tarpeekseni ja päätin lopettaa sarjan seuraamisen kokonaan vuonna 2013. Päätös on pitänyt. Nyt kuitenkin käsissäni on uuden sarjan avausosa. Pitäisikö sittenkin antaa Läckbergille tilaisuus ja kokeilla? 

Löysin Kultahäkin äänikirjaversion äänikirjojen kuuntelupalvelusta ja siirsin sen sinne virtuaaliseen kirjahyllyyni. Jos siis Läckberg saa uuden tilaisuuden, se tapahtuu kuunneltuna. Siksi painettu arvostelukappale on nyt joutilas siirtymään uuteen kotiin ja toivottavasti innokkaamman lukijan käsiin.

Meneillään olevan dekkariviikon kunniaksi siis dekkariarvonta!

Arvon yhden (1)  kappaleen painettua kovakantista lukematonta Camilla Läckbergin uutuusromaania Kultahäkki niiden henkilöiden kesken, jotka jättävät kommentin tämän postauksen alle  sunnutaihin 16.6.2019 klo 18.00 mennessä. Kerro halusi osallistua arvontaan ja jätä jokin yhteystieto, jonka avulla saan sinut kiinni, jos voitto napsahtaa kohdallesi. Kirjan olen siis saanut Otavalta ja postituksen maksan itse. 

Onnea arvontaan!

***
Lämpimät kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille! Onnetar oli tällä kertaa suopea Yuelle. Oivallisia lukuhetkiä, Yue! Hyvää lukukesää kaikille blogin lukijoille!


Olen lähettänyt Yuelle maanantaina 17.6. sähköpostia ja pyytänyt postitusosoitetta. Yue ei ole vielä vastannut. Odotan hänen vastaustaan juhannuksen yli sunnuntaihin 23.6.2019 klo 18. asti. Jos hän ei siihen mennessä ole ottanut yhteyttä, arvon kirjan uudelleen jo osallistuneiden kesken.

23.6. klo 18 mennessä en ole tavoittanut Yueta, joten kirjalle löytyi uusi omistaja Tutka. Toivottavasti saan hänelle kirjan pian lähtemään! Onnittelut Tutkalle!


20 kommenttia:

 1. Loma tulossa heinäkuussa. Oliskohan tässä se kesälukeminen tällä kertaa... 0407583134

  VastaaPoista
 2. Tämä kyllä kiinnostaa. Muut Läckbergit Noitaa lukuun ottamatta luettu (Noita kyllä on hyllyssä odottamassa).

  VastaaPoista
 3. Kamppailen itseni kanssa, että kiinnostaako tämä minua vai ei... Ehkä minun pitäisi antaa tälle mahdollisuus??

  VastaaPoista
 4. Lähes kaikki Läckbergit lukeneena tämä olisi hyvä kesälomalukukirja. Toivottavasti arpa suosii lukijaa. elmoviljanen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa, haluaisin niin kovasti lukea tämän :D
  yksilukuviela@outlook.com

  VastaaPoista
 6. Niin odotan heinäkuun lomaa ja lukemista joko päivällä parvekkeella tai sitten yömyöhään, kun ei tarvitse herätä kukonlaulun aikaan. Joten kokeilen onneani arvonnassa.
  tuiniemi@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea, Tutka! Uusinta-arvonnassa Onnetar oli suosiollinen Sinulle! Laitan sähköpostia tulemaan, jotta saan postitustietosi.

   Kirsi

   Poista
 7. Mukana arvonnassa. Loma alkamaiisillaan, dekkarit sopivat hyvin pään nollaamiseen töistä.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Dekkarit on lemppari lomalukemistoani 😁

  VastaaPoista
 9. Noin ristiriitaisia kommentteja, se kiinnostaa! ehdottomasti haluan osallistua arvontaa ja lukea kirjan.
  minttumaari.r@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Olipas mukava postaus: kootut kommentit. Kiva kun arvot tämän. Dekkarit ovat hyvää lomalukemista. - En siis ole mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 11. Paljon hänen kirjojaan kehuttu, joten ehkä pitäisi lukea... Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 12. Mukana arvonnassa. Noita on edellinen lukemani.

  VastaaPoista
 13. En ole vielä Läckbergiä lukenut, niin tällä olisi varmasti hyvä aloittaa.

  VastaaPoista
 14. Mukana ollaan! Hyvää viikonloppua!

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Mukana arvonnassa.
  yuenkynnet(ät)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Yue! Onnittelut voitostasi! Olen lähettänyt sinulle maanantaina 17.6. sähköpostia ja pyytänyt postitusosoitettasi. Et ole vielä vastannut. Odotan vastaustasi juhannuksen yli sunnuntaihin 23.6.2019 klo 18. asti. Jos et siihen mennessä ole ottanut yhteyttä, arvon kirjan uudelleen jo osallistuneiden kesken.

   Poista
 16. Hei, ilmoittaudun mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
 17. Mä olen lukenut paljon Läckbergin kirjoja mutta en vuosikausiin. Pitäsköhän aloittaa taas...

  VastaaPoista
 18. Mukana arvonnassa, olisi varmasti passelia kesälukemista! :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista