keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Blogistanian Finlandia 2012 -ehdokkaani
Jo toisen kerran kirjabloggaajat äänestävät Blogistanian Finlandia -voittajan. Viime vuodesta, jolloin voiton vei Katja Ketun Kätilö (lue arvioni täältä ja äänikirja-arvioni täältä), sääntöjä on hieman muutettu. Äänestystä emännöi Sallan lukupäiväkirja -blogin Salla.

Minun ehdokkaani vuoden 2012 Blogistanian Finlandian voittajaksi ovat seuraavat teokset paremmuusjärjestyksessä:

 1. (3 p.) Sirpa Kähkönen: Hietakehto 1. (2 p.) Emmi Itäranta: Teemestarin kirja

 1. (1 p.) Ulla-Lena Lundberg: JääKovin on listani naisvoittoinen tänä vuonna. Mutta näistä olen pitänyt eniten. Onnea ehdokkailleni varsinaiseen kisaan!

15 kommenttia:

 1. Teemestari! Pitäisiköhän sitä lukea Kähköstä tänä vuonna ensimmäistä kertaa, Lundbergia odotan kiltisti jo varausjonossa. :)

  VastaaPoista
 2. Olen niin iloinen, että sinulla on Teemestarin kirja listallasi. Se oli itsellänikin, kuten myös Jää. Kähkösen uusinta en ole vielä lukenut, mutta ehdottomasti aion.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teemestarin kirja on todella hieno! Kähkösen kiilasin ykköseksi ihan siksi, että koko sarja on niin mahtava ja harmillisen harva vieläkään Kähköstä tuntee.

   Poista
 3. Kähkönen on menestynyt todella hyvin Blogistanian Finlandiassa, mitä nyt olen ehtinyt muiden blogeissa aamulla vierailemaan. Ehkä minunkin pitäisi vihdoin viimein tutustua häneen, kun hän ei ilmeisesti olekaan mikään Laila Hirvisaaren toinen tuleminen (kirjallisuutta rouville):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on muuten ollut aiemmin ihan sama käsitys: Kirjallisuutta rouville ja Laila Hietamies 2 :D.

   Poista
  2. Mistä kummasta sellainen kuva oikein voi olla peräisin?! Todella moni tuntuu ajattelevan niin. Koska kirjailijan etunimi on Sirpa? Koska kirjailijalla on vaaleat kiharat?? Mutta käsitys on siis aivan väärä. Kyseessä on ykkösluokan kertoja.

   Poista
 4. Ihanaa, että Hietakehto on sinulla ykkösenä!

  VastaaPoista
 5. Peukkuja Teemestarille ja Hietakehdolle! Ja tuo Jää on sitten varmaan pakko lukea, kun sitä niin moni fiksu ihminen suosittaa... :-)

  VastaaPoista
 6. Oi, nyt tekisi mieli lukea tuo Hietakehtokin kun siitä on niin monessa blogissa pidetty :). Itse passasin äänestyksen tänä vuonna kun uutuuksien lukeminen on tosiaan ollut hyvin vähäistä, mutta kiva kun nostit Teemestarin kirjan esiin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, Hietakehto ja koko Kuopio-sarja ovat ehdotonta kirjallisuuseliittiä. :)

   Poista