keskiviikko 21. syyskuuta 2011

RuusuhaasteNyt on ihan ”pakko” vastata blogihaasteeseen, koska olen saanut sellaisen sekä Marialta että Mari A:lta. Olen kovin huono ja laiska näitä tunnustuksia tekemään, mutta menköön nyt. Onhan niitä hauska toisten blogeista lukea. Kiitos siis tunnustuksista Marialle ja Marille! Täältä pesee:


Lempiruokani. Rakastan syömistä, joten tämä on vaikea. Hyvä pihvi kunnon lisukkeilla ja täyteläisen punaviinin kera. Hyvä seura tietysti lisää nautintoa.


Lempimakeinen on tumma suklaa. (Helppo.)


Lempilukemiseni on piiitkä hyvin kirjoitettu romaani. Tai tiivis novelli. Mieluiten kotimainen, mutta muutkin käyvät. Saisi olla naisen kirjoittama, mutta mieskin menettelee… J


Lempipaikkani käsitöille. Helppo. En tee käsitöitä. Koskaan. Mitään. Olen kyllä tehnyt aikoinaan paljonkin, mutta sitten päätin keskittyä olennaiseen ja tehdä sellaista, missä olen hyvä tai voin kehittyä. Siispä lahjoitin pois langat yms. Pitsinnypläystarvikkeetkin myin pois.


Lempielokuvani. Vaikea. Romanttinen komedia taitaa olla genrenä meillä suosituin. Klassikoista ainakin Tuulen viemää ja kotimaisista Pohjanmaa. Haarukkaa siis on!


Laitan tämän haasteen eteenpäin Jokkelle Jokken kirjanurkkaan. Olisi kiva saada vähän miesnäkökulmaa kehiin.

2 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta, tein jonkunlaisen listan :)

    VastaaPoista
  2. Sinunkin lempiruokasi kuulostaa ihanalta! Tervetuloa "Ei kiitos käsitöille -kerhoon" ;)

    VastaaPoista