sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Suuren synttäriarvonnan voittajat!

Keanne van de Kreeken kirjanmerkit ova ihania!


Olipa mukavaa suorittaa arvonta sumuiseksi kääntyneen sunnuntain ratoksi! Runsas osanottonne ilahdutti mieltäni kovasti, kuten toki myös kaikki ylenpalttisen kauniit sanat ja onnittelut. Kiitos vielä kaikille, olette ihania kaikki! <3

Arvonnan suoritin tylysti random.org-sivuston avulla. Numeroin kunkin kohteen alle ilmoitetut kommentit saapumisjärjestyksessä ja suoritin arvonnan. Ja tässä ovat tulokset:

Juha Mäntylä: Älä ryhdy vieraan leikkiin (Nordbooks 2013) Jonna/Kirjakaapin kummitus

Nemo Rossi: Jumalista seuraava (Arkeomysteeri 3) (Myllylahti 2014) Niina T


Sebastian Lindell: Kun varjot pitenevät (Myllylahti 2014) Kukka

Tanja Kaarlela: Menneen talven lumi (Torni 2014)  Marju V

Kristina Ohlsson: Varjelijat (WSOY 2013)  Tiina Airaksinen

P. D. James: Majakka (Otava 2006)  Nana Heiska

Peter Robinson: Savua ja tulta (Blue Moon 2009)  Lasilintu -> Mella

Anna Jansson: Haudankaivaja (Gummerus 2009) JA
Anna Jansson: Hylynryöstäjä (Gummerus 2009)
 etiäinen

Jussi Adler-Olsen: Vanki (Gummerus 2012)  Annami

Graham Moore: Kuolema Sherlock-seurassa (Atena 2012)  Lumikukka


Onnittelut kaikille voittajille! Jotta pääsen mahdollisimman pian postittelemaan teille kirjoja luettavaksi, laitattehan minulle nimi- ja osoitetiedot sähköpostiin (kirsi.htnn (at) gmail.com) pikaisesti. Jos yhteydenottoa ei kuulu viimeistään perjantaina 28.11. klo 12. mennessä, arvon kohteen uudelleen. Vastuun yhteydenotosta jätän teille voittajille, eli en lähde sähköpostejanne etsiskelemään. Anonyymisti kommentoineiden kohdallahan se ainakaan ole edes mahdollista.


Ilahduin arvontapostaukseni suuresta suosiosta ja saamistani lämpimistä kommenteista niin, että hankin vielä kaikkiin paketteihin pienen ekstrajutun eli kuvataiteilija Keanne van de Kreeken kirjanmerkit. Muistakaa siis kurkata kirjan kansien väliin! 

P.S. Koska yksi voittajista ei antanut kuulua itsestään määräaikaan mennessä eikä hänen kommenttinsa avullakaan päässyt mihinkään yhteystietoihin, jouduin arpomaan Peter Robinsonin kirjan uudelleen. Onnea, Mella! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti