sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Tähdenpeitolle uusi koti!

Viikko sitten esittelin Sarri Nirosen esikoisromaanin Tähdenpeitto. Kirja on upouusi, vasta pari viikkoa sitten ilmestynyt. Päätin laittaa kirjan saman tien kiertoon, sillä vaikka pidin kirjasta, sitä tuskin luen enää toistamiseen. Saanhan sen sitä paitsi halutessani kirjastosta. Niinpä päätin arpoa kirjan kaikkien viikon aikana kommentin jättäneitten kesken. Ilokseni kiinnostuneita olikin runsaasti, kaikkiaan 22 kappaletta. Sydämelliset kiitokset kaikille!

Tänään klo 9.00 suoritin kaikkien taiteen sääntöjen mukaan arvonnan ja onnellinen voittaja on esikoiskirjaansa kirjoittava ja kirjoittajablogia Kyllä se siitä pitävä nimimerkki Iloksi muuttuu. Lämpimät onnittelut ja tsemppiä kirjoitusprojektiin! Palkinto on tietysti aina palkinto eikä edellytä mitään, mutta olisi mukavaa joskus lukea tuolta blogista, mitä ajatuksia kirja herätti.

2 kommenttia:

  1. Hei! Kiitos! Ihanaa, eka kerta kun voitan mitään missään arvonnassa :-D Täytyypä ihan senkin kunniaksi kirjoittaa blogiin joku pieni "arvio" kirjasta kun saan sen luettua :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, sainhan sinut lopulta kiinni :)) Laitan paketin postiin huomenna ja jään odottelemaan tunnelmiasi. Aurinkoista kevättä ja kirjoittamisiloa!

      Poista