lauantai 1. lokakuuta 2011

Onnea ja menestystä Suomen lastenkirjakaupalle!Tänään 1.10. avautuu Helsingissä Simonkatu 9:ssä Suomen lastenkirjakauppa. Pääsin jo eilen kurkistelemaan kauniita tiloja ja ihania tuotteita sala-avajaisissa. Tässä muutama kuvamaistiainen:
Kirjakaupan ikkunaseinällä on pieni näyttämö lukunurkkauksineen, ja tarkoitus on järjestää kaupassa myös erilaista oheistoimintaa. Kuulemma jonkinlaista divariosastoakin kaavaillaan. Yhden seinän peittää kuvittaja Sari Airolan kaunis seinämaalaus Lumottu lehmus. Tässä siitä muutama yksityiskohta: Ja vielä melkein koko teos:


Kannattaa käydä kurkistamassa sympaattista putiikkia! Avajaistarjouksiakin on kuulemma luvassa, ja kauppa on auki myös huomenna sunnuntaina! Liikkeellä on lisäksi hyvin palveleva verkkokauppa, joten muutkin kuin helsinkiläiset voivat asioida.

13 kommenttia:

 1. Tuo kauppa näyttää aivan liiankin ihanalta! En voi kuin ihastella kuvien perusteella. Olen laiska käymään Helsingissä lasteni kanssa (asumme vain vajaat 30km päässä), mutta lastenkirjakauppa voisi olla retken arvoinen. :)

  VastaaPoista
 2. Suosittelen lämpimästi! Jo pelkät tilat kannattaa käydä kurkkaamassa, ja kirjavalikoimakin näytti hienolta.

  VastaaPoista
 3. Oih! Tämä on mennyt minulta aivan sivu suun! Kiitos, kun postasit. Täytyypä mennä visiitille!

  VastaaPoista
 4. Aivan upealta näyttää! Nyt tiedän, minne lähden shoppailemaan, kun seuraavan kerran olen Helsingissä :-). Ihanaa, että tuollaiseen panostetaan!

  VastaaPoista
 5. Sain tänään kaupungilla kävellessä alelipun kauppaan, mutta en sitten päässyt itse kauppaan asti, kun oli taas pieniä onnettomuuksia matkan varrella. Ehkäpä huomenna!

  VastaaPoista
 6. Kiitos tiedosta! Jo oli aikakin, että tällainen lapsille ja nuorillekin ilmeisesti suunnattu kirjakauppa on vihdoinkin Suomessa!

  VastaaPoista
 7. Kyllä on kaunis putiikki! Täytyyhän tuolla ehdottomasti käydä joku päivä. Kiva että esittelit kaupan:)

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti aika on nyt kypsä lastenkirjakaupalle. Takavuosina Fredrikinkatu 61:ssä toimi Lasten kirjakauppa, mutta se taisi kaatua laman aikana 1990-luvun alussa.

  VastaaPoista
 9. Oi, näyttääpä ja kuulostaapa ihanalta putiikilta! Minäkin muistan tuon Lukutoukan mainitseman Lasten kirjakaupan.

  VastaaPoista
 10. Onpa ihanan ja suloisen näköinen putiikki. Kunhan joskus pääsen käymään Helsingissä, pitää käydä ehdottomasti tuo katsastamassa. Toivottavasti menestyy.

  VastaaPoista
 11. Jonna ja Matias Suomen lastenkirjakaupasta3. lokakuuta 2011 klo 22.05

  Kiitos, Kirsi, avajaisvierailustasi!

  Lämpimästi tervetuloa muutkin tutustumaan kirjakauppaamme - vaikkapa lueskelemaan vanhoja suosikkeja tai uusia lasten- ja nuortenkirjatuttavuuksia siihen Kirsin mainitsemaan näyteikkunan nojatuoliin.

  VastaaPoista
 12. ihana!! toivon todella onnea ja menestystä kaupalle! toivotaan, että esim. lastenlehdetkin tekevät juttuja, niin vanhemmat löytävät paikalle.

  VastaaPoista