sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kukas kissan hännän nostaa...?

Meinasi mennä iltakahvit väärään kurkkuun, kun klikkasin Saran blogista Aamulehden linkkiä. Sitä on meikäläinen lipsahtanut itseään parempaan seuraan! Kiitos kaunis toimittajalle!

12 kommenttia:

 1. Älähän nyt, ihan ansaitusti blogisi pääsi lehteen! <3

  Paperiversiossa tämä oli miltei koko sivun juttu; siinä oli mm. esiteltynä yhdeksän blogia etusivuineen, Kirsin kirjanurkka oli niistä yksi. :)

  Blogiasi kuvailtiin lyhyesti näin...
  Kuka: Kirsi Hietanen.
  Mitä: Monipuolisesti erilaista kaunokirjallisuutta, muun muassa dekkareita.
  Viimeksi arvioitu kirja: Margaret Atwoodin Sokea surmaaja.
  Erityistä: Mukana huomioita, pohdintoja ja kirjoihin liittyviä uutisia.

  Sitten oli kuva blogisi etusivusta, kuvassa näkyi pätkä Chimamanda Ngozi Adichien Huominen on liian kaukana -teoksen arviosta.

  Tarkoituksena oli käsittääkseni esitellä monipuolisesti erilaisia, aktiivisia kirjablogeja joista olisi hyvä aloittaa kirjablogimaailmaan tutustuminen. :)

  VastaaPoista
 2. Wautsi! Hyvä, hyvä Kirsi! Aivan mainiota, että pääsit juttuun mukaan. Sinä kirjoitat aina kirjoista ja ajankohtaisista kiinnostavasti. Ilo on olla mukana!

  VastaaPoista
 3. No johan nyt! Pitääkin kipaista kirjastosta lehden numero! Punastuttaa ihan...

  VastaaPoista
 4. Minä kävin lukemassa kirjastossa tuon jutun ja olin vaikuttunut, se tosiaan oli melkein sivun kokoinen juttu jossa oli kuvakaappaus todella monesta blogista (olisko ollut 9 blogia kuvalla esiteltynä). Ja lehden kanteenkin oli nostettu "teaseri", vieläpä taisi olla otsikolla "Kustantamot kuuntelevat nyt blogikriitikkoja". Ylipäätään jutusta huomasi hyvin että toimittaja on ihan oikeasti lukenut ja seurannut blogeja, eikä tehnyt pelkkää pintaraapaisua tai ilmiön ihmettelyä.

  Sama toimittaja oli tehnyt edellisen sunnuntain liitteeseen todella hyvän jutun kirjamarkkinoista, jossa käsiteltiin mm. kirjojen saamaa myymälänäkyvyyttä ja valikoiman yksipuolisuutta. Yhdessä näistä jutuista muodostui mielestäni erinomainen kokonaisuus, kyllä Aamulehden lukijoille on nyt täräytetty painavaa kirja-asiaa.

  VastaaPoista
 5. Vau, onnea Kirsi! Täytyypä käydä kirjastossa lukemassa koko juttu!

  VastaaPoista
 6. Onnea Kirsi! Täytyypä minunkin vilkaista kirjastossa koko juttu:)

  VastaaPoista
 7. No voi huh, vai oli se niin iso juttu. Nyt vähän harmittaa etten ole nähnyt paperiversiota :-) Eikä taida paikalliskirjastoomme tulla Aamulehteä. Hmm, toisaalta olen huomenna menossa Tampereelle...

  VastaaPoista
 8. Hyvä te! Loistavaa, että blogit valuvat päivälehtiin! :-D

  VastaaPoista
 9. Vau, onnea Kirsi ja onnea muut! Hienoa! Ja olet Kirsi huomiosi ansainnut!

  VastaaPoista
 10. Onnea! Äläkä suotta vähättele itseäsi, olet kyllä maininnan ansainnut :)

  VastaaPoista