keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Suuri KEVÄTKIRJA-ARVONTA!


Olen ollut perin laiska järjestämään blogimaailmaan aika erottamattomasti kuuluvia arvontoja. Toisinaan laitan esittelemäni kirjan samalla kiertoon, kun siitä kertovan jutun julkaisen, mutta massiivisemmat arvonnat ovat jääneet aikomuksista huolimatta väliin. Ajattelin, että laitan virtuaalisen arpajaiskojun pystyyn, kun blogini kävijälaskurissa on kuusinumeroinen luku. Samoin pidin rajapyykkinä kahden vuoden ikää. Arpomatta jäivät. Blogi on kohtapuoliin kaksi ja puoli vuotta vanha, ja ällistyksekseni kurkkaajia on laskuriin kertynyt piakkoin parisataatuhatta. Aika uskomatonta. Kun aloittelin blogiani, olin todella innoissani, jos sain kuukauden kävijäsaldoksi viisisataa. Ahkera kirjoittaminen on palkittu. Kiitokset tässä yhteisesti kaikille kävijöille, lukijoille, kommentoijille, sähköpostia laittaneille ja vakilukijoiksi rekisteröityneille. Aina kun tuohon lukijat-palkkiin tulee uusi kuvake, tekisi mieli nostaa malja juhlan kunniaksi. Siltä se oikeasti tuntuu, vaikka edelleen olen tiukasti sillä linjalla, että blogillani ei ole sen kummempia tavoitteita kuin toimia henkilökohtaisten lukukokemusteni julkaisupaikkana. Mutta tuskin jaksaisin näitä jorinoitani kirjoitella, jos kukaan ei lukisi ja antaisi palautetta.

Kevään kunniaksi päätin lopulta ryhdistäytyä ja toteuttaa aikomani arvonnan. Kevättä juhlistetaan arvonnassa myös siten, että kaikki arvottavat kirjat ovat ilmestyneet tänä keväänä. Kirjat ovat kulkeutuneet haltuuni eri reittejä. Osa on kustantajien lähettämiä arvostelukappaleita joko blogia tai lehtijuttua varten. Jotkut olen ostanut ja saanut toisen arvostelukappaleena.

Jari Tervon Jarrusukka oli tämän vuoden Kirjan ja ruusun päivän ruusukirjana. Hankin niitä itselleni kaksi, joten toisesta voin luopua. Kirja on nopsalukuinen välipalakirja ja eräänlainen keräilyharvinaisuuskin, sillä sitähän ei enää saa kirjakaupoista ostaa.Katja Ketun Piippuhyllyn hankin nettikirjakaupasta saadakseni toisen Jarrusukan, ja sitten se putkahti myös lehdestä arvosteltavaksi. En ole kirjaa vielä ehtinyt lukea, mutta toisesta kappaleesta voin luopua. Sen verran olen kirjasta kuullut ja lukenut, että tiedän sen olevan novellikokoelma, joka sijoittuu samoihin maisemiin kuin suuresti pitämäni Kätilö. (Piippuhylly on ollut nyt joitakin päiviä tuossa työpöydän kirjapinon päällimmäisenä, ja aina ohi mennessäni luen sen nimen Pippurimyllyksi!)
Kirsti Kurosen Ammeiden aika kertoo 47-vuotiaasta Iiriksestä, joka tekee hitaasti kuolemaa kotinsa olohuoneeseen sijoitetussa vuoteessaan. Samaan aikaan aviomies Juhani hoitaa Iiriksen yritystä, eräänlaista päiväkylpylää. Menneet arvoitukset ja nykyhetki lomittuvat aiheestaan huolimatta positiivisessa kirjassa.


Maria Kallio -extra – Kevyttä ja vakavaa Leena Lehtolaisen komisariosta on kustannustoimittaja Hannu Harjun ja toimittaja-kriitikko Ismo Loivamaan toimittama fanihenkinen tietoteos. Kirjassa toteutetaan ideaa dvd-elokuvien ekstramateriaaleista, eli siihen on koottu erilaista sälää sieltä ja täältä. Lehtolaisen Maria Kallio -sarja täyttää tänä vuonna kaksikymmentä vuotta ja syksyllä ilmestyy monen vuoden tauon jälkeen uusi Maria Kallio -dekkarikin, joten tämän parissa voi virittäytyä tunnelmaan. Mukana on kaksi aiemmin julkaisematonta Maria Kallio -novellia.
Virpi Pöyhösen Hän rakastaa minua on tekijänsä ensimmäinen aikuistenromaani. Teoksessa on kaksi päähenkilöä, menestyvä uranainen Krista ja vaihto-oppilasvuoden jälkeen kotiin palannut lukiolaistyttö Kiira. Krista rakastuu työtoveriinsa, ja Kiira on merkillisen masentunut paluunsa jälkeen. Naisten tarinat risteävät pariinkin kertaan varsin yllätyksellisesti. Kirja on nopealukuinen ja ihan toimiva kokonaisuus.

Johanna Holmströmin Itämaata en ole vielä ehtinyt lukea, mutta toisesta kappaleesta voin jo luopua. Häikäilemättä lainaan tähän Kirjasfääri-blogin Taikan esittelyn: ” Itämaa onkin varsin tarinakeskeinen, sisällöltään konstailematon, tähän päivään ankkuroituva nuorten (aikuisten) romaani, joka käsittelee sitä, miten nuori ihminen joutuu luovimaan kodin kulttuurin ja yleisen kulttuurin välillä. Sekä kulttuurien että juonenkäänteiden jännitteet pysyvät intensiivisinä läpi kirjan. Holmström tasapainoilee perinteisen tyttökirjan ja feministisen chick litin välimaastossa.”Tua Harnon Ne jotka jäävät on saanut paljon hehkutusta kirjablogeissa. Minä en syttynyt liekkeihin, mutta pidin kirjasta kyllä. Kirjassa takertuvasta äidistä irti pyristellyt Frida ahdistuu huomatessaan rakastuneensa Emiliin, joka on lähes yhtä sitoutumiskammoinen kuin hän itse. Kun Emil kuitenkin alkaa toivoa yhteistä lasta, on otettava aikalisä. Frida pakenee Ranskaan nuoruutensa kaupunkiin. Fridalla ei ole ollut sitoutumisen mallia omassa perheessään. Isä on kadonnut aikoja sitten omiin maailmoihinsa. Isänisä Poju on kierrellyt maita ja mantuja pystymättä koskaan jäämään yhteen paikkaan tai yhden perheen luo. Harno antaa sitoutumattomuudelle selityksiksi vaikean, tukahduttavan äitisuhteen ja liialliset odotukset, joita vanhemmat lapsilleen asettavat.Kevätkirja-arvonnan säännöt:

Laitan tuonne alle kommentteihin jokaiselle kirjalle oman laatikon. Jos haluat osallistua kyseisen kirjan arvontaan, jätä kommenttiin VASTAUS. Merkitse vastaukseesi myös nimimerkki, jos haluat osallistua anonyymisti. (Olisin kuitenkin iloinen, jos osallistujat rekisteröityisivät blogini lukijoiksi, mutta se ei siis ole osallistumisen tai voittamisen edellytys.) Arvon kunkin kirjan niiden kesken, jotka ovat jättäneet vastauksensa sunnuntaina 5.5. klo 10.00 mennessä. Vapaasti voi valita, kuinka monen kirjan arvontaan kukin haluaa osallistua.

Jos et halua osallistua arvontaan mutta haluaisit muuten kommentoida vaikkapa arvottavia kirjoja, jätä vain normaalisti kommentti noiden kirja-arvontakommenttien perään.


Onnea kaikille osallistujille arvontaan ja ihanaa, aurinkoista ja kirjallista kevättä ihan jokaiselle!

Osallistumisaika on umpeutunut! Kiitos kaikille osallistumisesta! 

Voittajat selviävät tämän päivän (5.5.) aikana.


184 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Osallistun tähän arvontaa, Kirjan ja ruusun päivä meni tänä vuonna ohi, kuten moni muukin päivä!

   Poista
  2. Minultakin meni Kirjan ja ruusun päivä ohi, joten osallistun Jarrusukan arvontaan. :)

   Poista
  3. Minulta jäi tällä kertaa kirja hankkimatta, joten osallistun tähän arvontaan.

   Poista
  4. Minulta jäi kirja hankkimatta, joten mukana ollaan. :)

   Poista
  5. Kaipa sitä yksi Tervo pitäisi jossain välissä lukea... eli osallistun :-)

   Poista
  6. mukana tämän kirjan arvonnassa :))

   Poista
  7. Kiitos kivasta blogista. Olen satunnainen vierailija. Tämä kirja kiinnostaa, kun ei tullut hankittua.

   Poista
  8. Osallistun.
   Minä haluan olla tässä asiassa kapinallinen. Seuraan aktiivisesti n. 20 eri blogia mutta en halua perustaa minkäälaisia tilejä. Joten ns anonyymisti mennään.
   -Wille-

   Poista
  9. Osallistun! En shoppaillut, niin että olisin jarrusukkaa saanut, mutta olisi mielenkiintoista lukea.

   Poista
  10. Osallistun arvontaan, vaikka olenkin jo lukenut Jarrusukan. Omasta en raaski luopua ja haluaisin antaa sen lahjaksi henkilölle, joka ei päässyt osallistumaan Kirjan ja Ruusun päivän tapahtumaan.
   -Kirjakammarin täti-

   Poista
  11. Osallistun myös tähän. En harvoja ja hyvin perusteltavissa olevia poikkeuksia lukuunottamatta osta kirjoja kaupasta, joten Jarrusukka vailla olen.

   Poista
  12. Osallistumisaika on päättynyt. Kiitokset kaikille mukana olleille! Voittajat ilmoitan vielä tämän päivän aikana.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Osallistun tähän Ketun Piippuhyllyn arvontaan :)

   Kiitos SINULLE ihanasta blogista! Luet paljon kotimaista, minä taas hyvin vähän, mutta juuri siksi saankin täältä hyviä vinkkejä kotimaisista (uutuus)kirjoista.

   Poista
  2. Pippurimylly! Haluaisin osallistua kirjan arvontaan. :)

   Poista
  3. Osallistun ketun Piippuhyllyn arvontaan. Minä luin pitkään sitä Pippurihyllynä...et siis ole ainoa, jonka aivot lukevat kassuja eikun hassuja. Hauskaa Vappua :)

   Poista
  4. Piippuhylly kuulostaa mielenkiintoiselta, mukana tämänkin arvonnassa mikäli saa osallistua usean kirjan arvontaan.

   Poista
  5. Piippuhylly kiinnostaa, joten olen mukana arvonnassa.

   Poista
  6. Osallistun Piippuhyllyn arvontaan. Pidän Katja Ketun kirjoitustyylistä.

   Poista
  7. Kätilön kuuntelin äänikirjana, mutta Piippuhyllyn haluaisin lukea. Yksi arpa tähän väliin. :)

   Poista
  8. Pippurimyllyä haikailen.

   Tykkään kovasti blogistasi! En aina tule kommentoineeksi, mutta aika usein täällä vierailen.

   Poista
  9. Piippuhylly on toiveissani. Ihastuin Kätilöön monestakin syystä. Aihe oli kiinnostava ja kieli upeaa.

   Poista
  10. Myös Piippuhylly kiinnostaa, joten tässäkin ahneena mukana. :)

   Poista
  11. En ole vielä lukenut Katja Ketun kirjoja. Piippuhyllystä voisin aloittaa.

   Poista
  12. mukana tämänkin arvonnassa :D

   Poista
  13. En ole Kätilöäkään ehtinyt lukea, mutta kirjailijan tuotos kiinnostaa. Kesällä ryhdistäydyn! Mukana arvonnassa siis :)

   Poista
  14. Katja Ketun romaanit ovat loistavia! Osallistun arvontaan. :)

   Poista
  15. Ihana arvonta, kiitos siitä ja blogistasi!

   Poista
  16. Osallistun! Pidin Kätilöstä, ja myös Ketun novellikokoelma kiinnostaa.

   Poista
  17. Pidin Ketun Kätilöstä; rankkaa kieltä. Mielelläni jatkaisin tarinaa Piippuhyllyllä.

   Poista
  18. Oi ja voi. Onpas paljon haluajia. Liityn joukkoon minäkin. Katja Kettuun en oo viel tutustunukaan.
   -Kirjakammarin täti-

   Poista
  19. Piippuhylly kiinnostaa! Kiitos tähänastisesta blogisisällöstä, toivottavasti vauhti jatkuu samanlaisena! :)

   Poista
  20. Osallistumisaika on päättynyt. Kiitokset kaikille mukana olleille! Voittajat ilmoitan vielä tämän päivän aikana.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kuinka monta kirjaa saa siis tavoitella, yhtä vai useampaa? Tämän arvontaan ainakin osallistun.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä, tarkennanpa vielä sääntöjä: osallistua saa vaikka jokaisen kirjan arvontaan :)

   Poista
  3. Osallistun myös tähän arvontaan!

   Poista
  4. Hyvä juttu, sillä pieni avauksesi kirjasta sai minut kiinnostumaan kirjasta. Olsallistun Ammeiden aika arvontaan :)

   Poista
  5. Jos voi myös voittaa useamman, niin tämäkin teos kiinnostaa.

   Poista
  6. Mukana ollaan!
   Hauska arvontatapa!

   Poista
  7. Kiitos blogistasi! Se on tuonut paljon iloa! Esittelysi herätti kiinnostuksen. Osallistun arvontaan!

   Poista
  8. Ahneus iski, osallistun myös tähän. Pienen tutkailun jälkeen vaikuttaa todella mielenkiintoiselta.

   Poista
  9. Osallistun tämän kirjan arvontaan myös.

   Poista
  10. Tämäkin kirja kiinnostaa eli arvonnassa mukana!

   Poista
  11. Tämäkin kuulostaa mielenkiintoiselta, mukana siis tässäkin.

   Poista
  12. kuulostaa tosiaan mielenkiintoiselta, mukana !

   Poista
  13. Mukana tässäkin. Luin blogiasi jo ennen Nummi-Pusulaan muuttoani. (En muista, olenko sanonut.) Saan blogistasi inspiraatiota ja hyviä vinkkejä. Kiitos! :)

   Poista
  14. Tämän kirjan arvontaan osallistun ehdottomasti! :)

   Poista
  15. Osallistun.
   Kuulostaa mielenkiintoiselta kirjalta.
   -wille-

   Poista
  16. Osallistun tämänkin kirjan arvontaan. Vaikuttaa kiinnostavalta.

   Poista
  17. Minuunkin iski ahneus, koitetaas tätäkin :)

   Poista
  18. Tämä kiinnostaa. Olen seurannut sinun blogiasi, oletpas ahkera bloggari. Itse olen ihan uusi (2 kuukautta oma blogi) näissä bloggarijutuissa - hauskaa!

   Poista
  19. Ilmoittaudun mukaan tähän arvontaan, kirja kun löytyy omalta lukulistalta.

   Poista
  20. Kuulostaa erikoiselta kirjalta, mutta mukaan vaan.

   Poista
  21. Osallistumisaika on päättynyt. Kiitokset kaikille mukana olleille! Voittajat ilmoitan vielä tämän päivän aikana.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Olen tietokirjojen ja erityisesti kaikenlaisen `tarpeettoman` hömppätiedon ystävä, joten tavoittelen arvonnassa tätä Maria Kallio tietoteosta.

   Poista
  2. Maria Kallio -fanina tämä kirja olisi mukava omistaa. Tavoittelen siis tätäkin. :)

   Poista
  3. Maria Kallio kiinnostaa eli mukana arvonnassa.

   Poista
  4. minäkin maria Kallio fani, joten pakko olla mukana tässäkin :D

   Poista
  5. Dekkarifanina tämä tietysti kiinnostaa. Terveisin satunnainen bloginlukija.

   Poista
  6. Maria Kallio-fani ilmoittautuu mukaan tämän kirjan arvontaan!

   Poista
  7. Kokeilen onneani Maria Kallion kanssa.

   t.Tomi

   Poista
  8. Osallistun. Maria Kalliot luettu.
   -Wille-

   Poista
  9. Maria Kalliot koukuttivat aikoinaan pahasti. Uudemmat Lehtolaiset eivät yhtään, joten Mariasta jäi hyvä mieli ja mukavat muistot, joita mielellään freesaisin. Kiva arvonta!

   Poista
  10. Osallistun tämän kirjan arvontaan. Kiitos kivasta blogista.

   Poista
  11. Maria Kallio. Suosikkini. Kaikki luettu. Eli mukaan arvontaan.
   -Kirjakammarin täti-

   Poista
  12. Vannoutuneena Maria Kallio-fanina osallistun tähän -Päivi-

   Poista
  13. Hipelöin tätä juuri kirjakaupassa, joten mukana olisin tässäkin.

   Poista
  14. Osallistumisaika on päättynyt. Kiitokset kaikille mukana olleille! Voittajat ilmoitan vielä tämän päivän aikana.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Olenkohan nyt ahne, kun osallistun tähänkin, mutta tämänkin tavoittelemiseen on sama syy eli kirjaston pitkä varausjono. Kärsivällinen odottaminen ei ole aina kivaa, joten jos jonkin näistä kirjoista kohdalla onnistaisi...

   Blogiasi on mukava lukea. Olen saanut täältä hyviä kirjavinkkejä. :)

   Poista
  2. Tämä on kuulostanut arvostelujen perusteella kivalta kirjalta, joten osallistun tähän! :)

   Poista
  3. Mä vetoan myös kirjaston pitkään varausjonoon, vaikka todellinen syy on vakava kirjahamsteroosi. Tätä on kehuttu tuttavapiirissä.

   Poista
  4. Tavoittelen tätä :)

   Leppoisia kevätpäiviä sinulle!

   Poista
  5. Olen lukenut kirjan vedoksina, mutta haluaisin kirjan myös omaksi.

   Poista
  6. Tämäkin kyllä kiinnostaisi! Jos saa osallistua kahden kirjan osalta, osallistuisin myös tähän.

   Poista
  7. Tässäkin mielenkiintoa! Osallistun tässäkin kohdassa arvontaan! Kiitos ja kumarrus!

   Poista
  8. Kokeilen onneani myös tämän kirjan suhteen.

   Poista
  9. Tämä kiinnostaisi, joten osallistun :)

   Poista
  10. mukana! olen kuullut kehuja tästä kirjasta :)

   Poista
  11. Osallistun tämän kirjan arvontaan, kiinnostaa kovasti :)

   Poista
  12. Mukana tässäkin; kirja on tukevasti lukulistallani!

   Poista
  13. Mukana, kiitos Kirsi arvonnan järjestämisestä :)

   Poista
  14. Tavoittelen tätäkin, koska kirjojen omistaminen on mukavaa - lähes yhtä mukavaa kuin lukeminen. :)

   Poista
  15. Osallistun myös tämän arvontaan!

   Poista
  16. Hei Kirsi, osallistun tämän kirjan arvontaan.

   Poista
  17. Paljon on osallistujia, mut kannattaa yrittää. Onni suosii rohkeaa - tämänkin kirjan arvonnassa.
   -Kirjakammarin täti-

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Ihana arvonta ja hyvin toteutettu! Osallistun Itämaan arvontaan (ja tuon alemmankin, mutta pistän siihen vielä erikseen kommentin).

   Poista
  2. Kirjaston varausjono on tässä kirjassa niin pitkä, että oli mukava saada tämä omaksi, jotta ei tarvitsisi odottaa niin pitkään.

   Hyvää vappua!

   Poista
  3. Ok, sitten havittelen myös tätä. :-> (Mutta jos ei saa voittaa kuin yhden per henki, sitten haluaisin mieluummin Ammeiden ajan.)

   Poista
  4. Jotenkin en ole osannut löytää tietäni tänne blogiin... (liekkö olen blogin jäsen - vai tarvitaanko sellaista... Voisin osallistua tämän Itämaa-kirjan arvontaan, toki muutkin kirjat vaikuttavat kiinnostavilta...erityisesti Tervon kirja. Klara wappen!
   Mikko Lumme,Rovaniemi

   Poista
  5. Osallistun Itämaan arvontaan :)

   Poista
  6. Tämän haluaisin, joten arvonnassa mukana!

   Poista
  7. Eikä kahta ilman kolmatta! Kaikkea kaunista ja hyvää! Iloista vappua! Osallistun tässäkin kohdassa arvontaan!

   Poista
  8. Kokeilen onneani Itämaan suhteen.

   Poista
  9. Kiitos itsellesi blogista! Osallistun Itämaan arvontaan.

   Poista
  10. Kokeilenpa onnea vielä tämänkin kanssa. On muuten hauskalla tavalla toteutettu arvonta!

   Poista
  11. kokeillaan nyt onnea tässäkin kirjassa :))

   Poista
  12. Voisin kokeilla olisiko arpaonni suotuinen Itämaan kanssa. :) Hieno arvontatapa, helpottaa varmasti seulomista. (Huomasin muuten, että en ole vielä blogisi "virallinen" lukija, vaikka täällä usein käynkin. Nyt on tilanne korjattu!)

   Poista
  13. Osallistun tähän. :)

   Poista
  14. Osallistun myös tämän arvontaan :)

   Poista
  15. Osallistun tähänki.
   -Wille-

   Poista
  16. Tämä kiinnostaa erityisen paljon aihepiirinsä takia, joten mukana arvonnassa ollaan!

   Poista
  17. Tämä kiinnostaa eritoten, kolmas osallistumninen ... KOLMAS kerta toden sanoo!

   Poista
  18. Tämän kirjan teema kiinnostaa erityisesti: Itämaa tule uuteen kotiin.

   Poista
  19. Osallistun. Tämän voisin luetuttaa myös nuorellani.
   -Kirjakammarin täti-

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Tätä suositeltiin minulle, niin pakko osallistua myös tähän! :)

   Poista
  2. Tässä on sama juttu kuin Itämaassa, joten osallistun tämänkin arvontaan.

   Poista
  3. Tämä on kerännyt niin paljon kehuja, että kai tätäkin pitää kokeilla. Osallistuisin myös tämän teoksen arvontaan onneani koettamaan! :)

   Poista
  4. Tässä vosin onneani koittaa :)

   Poista
  5. Ja osallistun myös tätä, tätä on kehuttu niin paljon. :)

   Poista
  6. Tämän olen halunnut lukea aina siitä asti kun ensimmäisen kerran blogeista tästä luin, joten kokeilen tässä mielelläni onneani. :)

   Poista
  7. Osallistun myös tähän :)

   Poista
  8. Tämän saattaisin kotiuttaa kirjahyllyymme :)

   Poista
  9. Myös tämä kiinnostaisi. :)

   Poista
  10. Osallistun myös Harnon kirjan arvontaan.

   Poista
  11. Tästä on niin paljon puhuttu, että pakko osallistua :-)

   Poista
  12. Tämä kiinnostelee siinä määrin, että pakko osallistua myös tähän. :)

   Poista
  13. Osallistun myös tähän arvontaan:)

   Poista
  14. Tämä olisi kiva saada, niin paljon tätä on ylistetty. Siis mukana!

   Poista
  15. Tämä kirja on saanut valtavasti kehuja. Lainasin sen kirjastosta, mutta en ole ehtinyt lukemaan ja nyt se on pakko palauttaa lukemattomana kun varausjono näyttää kasvavan. Joten kokeillaanpa saisinko kirjan omaksi.

   Poista
  16. Osallistun tämänkin kirjan arvontaan.

   Poista
  17. Onpa mehukas arvonta ja mukana kiintoisia kirjoja! Tämä Tua Harnon kirja kiinnostaa blogiarvioiden perusteella, joten mukana arvonassa olisin :)

   Poista
  18. Myös tämä teos kiinnostaa, joten kokeillaan! :-)

   Poista
  19. vielä tähänkin osallistuisin :)

   Poista
  20. Osallistun tämänkin arvontaan :)

   Poista
  21. Olisin mielelläni mukana, kun on niin kovasti kehuttu tätä kirjablogeissa :)

   Poista
  22. Anonyymi eli Mahvu siis! ;)

   Poista
  23. Tästä olen kuullut niin paljon hyvää, että osallistun tähänkin. Arvioiden perusteella kiinnostava kirja, sellainen joka varmaan kolahtaisi.

   Poista
  24. Tämä on jo valmiiksi lukulistallani, joten osallistun arvontaan.

   Poista
  25. Osallistun vielä tähänkin ja kehun vielä, että keksit hienon tavan toteuttaa arvonta!

   Poista
  26. Osallistun myös tämän kirjan arvontaan.

   Poista
  27. Osallistun jännittämiseen.

   Poista
  28. Yrittänyttä ei laiteta! Minulla on sitä paitsi yleensä onnea arvonnoissa. Edessä jossain hiton sipsi-kyselyssä voitettu Sisilian matka kuun lopussa. Jospa sinne lukemista ...

   Poista
  29. Ihana arvonta Kirsi ja mainio systeemi! Osallistun tämän kirjan arvontaan, lämpimät onnittelut rajapyykeistä. <3

   Poista
  30. Tämän myös olen aiemmin merkannut luettavaksi, joten mukaan myös tähän arvontaan.

   Poista
  31. Harnon kirjaa on kehuttu, ehkäpä juuri siksi haluaisin lukea; iskeekö minuun vai ei? Arvonnassa olen siis mukana.

   Poista
  32. Tämänki kirjan olen jo lukenut ja pidin siitä. Mutta kirjojan ei voi koskaan olla liikaa. Paitsi muuttaessa.
   -Kirjakammarin täti-

   ps. Harkitsen lukijaksi ryhtymistä, koska pelkään kotitöiden jäävän tekemättä sinun lukuvauhdillasi ja kun sitten tietystikin haluan itsekin lukea arvioimasi kirjat. Parhaillaan osallistun jo lukeminen.fi -sivujen kolmeen lukuhaasteeseen ja 13 kotimaista kirjailijaa.

   Poista
  33. Osallistumisaika on päättynyt. Kiitokset kaikille mukana olleille! Voittajat ilmoitan vielä tämän päivän aikana.

   Poista
 8. Älykäs tapa toteuttaa arvonta, en itse osallistu, mutta onnea rajapyykeistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kuin Jokke, hyvin järjestelty. Kirjaisaa kevään jatkoa sinulle myös!

   Poista
  2. Minäkin liityn kehumaan älykkyyttäsi! :)
   On kiva, että saat arpoa kaikki kirjat sellaisiin koteihin, joissa niitä innolla odotetaan. Jos joskus järjestän arvonnan, taidan matkia systeemiäsi.

   Poista
  3. Juu, minäkin yhdyn kehujiin - uusi ja älykäs tapa tosiaan järjestää arvonta, hyvä sinä!

   Poista
  4. Älkääs nyt! Ihan tässä punastuu. Mutta idea taitaa tosiaan toimia, kivaa!

   Poista
  5. Ihan totta, jos ja kun jatkossa arvon, toteutan sen täl viisii :)

   Poista
  6. Mallia otetaan täälläkin... seuraavat arvonnat tällä tyylillä! Nyt en osallistu kun muutto lähestyy ja kirjoja riittää kannettavaksi ennestäänkin :D

   Poista
 9. Uskaltaisinko mainostaa täällä? Jarrusukka-arvonnassa myös minun blogissani:

  http://marinkirjablogi.blogspot.fi/2013/05/toukokuun-kunniaksi-pieni-kirja-arvonta.html

  VastaaPoista