sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Dekkaripaketti on arvottu!Oksan hyllyltä -blogin MarikaOksan ideoima kirjablogien oma dekkariviikko (6.6. – 12.6.) on ollut omassa blogissani melkoinen menestys, vaikka puhtini hieman lopussa hiipuikin ja eiliseksi suunnittelemani postaus jäi tekemättä. Juttujani on käyty lukemassa ja kommentoimassakin aktiivisesti, ja siitä suuret kiitokset kaikille teille. Lisäksi muutama rohkea on klikannut itsensä tuohon oikean reunan Lukijat- joukkoonkin. Lämpimät kiitokset siitä ja tervetuloa bloginin seuraajiksi.

Aloitin #dekkariviikon räväkästi dekkariarvonnan julkistamisella maanantaina. Arvonta kiinnostikin monia, ja blogiin sain 29 innokasta osallistujaa ja lisäksi Kirsin kirjanurkan Facebook-sivun kautta mukaan ilmoittautui vielä 13 henkilöä.

Rouva Fortunaa avusti tälläkin kertaa random.org, ja voittajaksi nousi – Elegia! Lämpimät onnittelut! Laitathan Elegia minulle mahdollisimman pian postiosoitteesi ja kännykkänumerosi (jos haluat postilta ilmoituksen paketin saapumisesta) osoitteeseen kirsi.htnn(at)gmail.com. Paketti ehtii vielä mukavasti perille juhannukseksi!

Kiitän myös monista jaetuista mainioista dekkarilukuvinkeistä kaikkia osallistuneita. Dekkareista on tosiaan moneksi, ja jokaiselle löytyy jotakin. Mieli kannattaa pitää avoimena ja välillä lähteä kokeilemaan jotain uutta. Voi yllättyä positiivisesti.


Monet kertoivat myös, että Paula Arvaksen ja Voitto Ruohosen dekkaritietokirja Alussa oli murha – Johtolankoja rikoskirjallisuuteen (Gaudeamus 2016) kiinnostaa heitä palkintopinossani eniten. Teos onkin vallan mainio ja tuhti tietopaketti. Niille, joita arpaonni ei suosinut, voin vinkata, että sisältöönsä ja kokoonsa nähden teosta myydään hyvin edulliseen hintaan esimerkiksi seuraavista paikoista: kustantaja Gaudeamuksen verkkokauppa, Adlibris-verkkokauppa, Suomalaisen kirjakaupan verkkokauppa.


Kirjakauppaliiton dekkariviikko jatkuu vielä tämän viikon, ja koko kesähän on mitä mainiointa dekkarisesonkia. Oikein mainioita dekkarinlukusäitä kaikille!1 kommentti:

  1. Wautsi wau, onnellinen voittaja ilmoittautuu ja kiittää kovasti ihanasta arvonnasta! Ihan mahtavaa saada suomalaisia dekkareita luettavaksi ja myös teos, jossa käsitellään dekkareita. Tulipa iloinen olo. :)) Laittelinkin juuri mailia sinulle <3

    VastaaPoista