tiistai 18. huhtikuuta 2017

Liedkonsertteja Koomisessa Oopperassa - lippuarvonta!

Poiketaan jälleen hetkeksi kirjallisesta kulttuurista musiikin puolelle. Minulla nimittäin on ilo arpoa lukijoitteni kesken kaksi kahden lipun lippupakettia Koomisen Oopperan kevään liedkonsertteihin.Ensimmäinen konsertti on jo ensi viikolla eli perjantaina 28.4.2017 klo 15.00 Finlandia-talon Helsinki-salissa. Venäjänkielisessä konsertissa esiintyvät sopraano Reetta Haavisto ja bassobaritoni Antti Pakkanen. Heidän laulaminaan kuullaan musiikkia säveltäjiltä Sergei Rachmaninov ja Pjotr Tchaikovsky.Toinen konsertti on perjantaina 26.5. klo 15.00 Finlandia-talon Helsinki-salissa.  Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi kuullaan suomalaisia säveltäjien musiikkia.

Sopraano Laura Pyrrö esittää konsertissa musiikkia mm. Jean Sibeliukselta, Leevi Madetojalta, Oskar Merikannolta, Fredrik Paciukselta ja Erkki Melartinilta.

Huomatkaa konserttien kellonaika!

Arvon lippupaketit siten, että avaan tämän postauksen alle kaksi kommenttia, yhden kummallekin konsertille. Vastaamalla kommenttiin osallistuu ko. konsertin lippujen arvontaan. Osallistua voi kumpaan tahansa tai halutessaan molempiin arvontoihin.
Liitä vastaukseesi sähköpostiosoitteesi tai muu sähköinen yhteystieto, jotta saan nopeasti tiedon mahdollisesta voitosta perille.

Arvonta päättyy sunnuntaina 23.4. klo 18. Yhdistän voittajat ja Koomisen Oopperan tuottaja Maiju Haaviston sähköpostitse, ja he sopivat keskenään lippujen noudosta. Koominen Ooppera tarjoaa liput, enkä itse hyödy tästä arvonnasta muuta kuin hyvän mielen siitä, että saan olla välittämässä kulttuurin iloa.

Kiitokset Koomiselle Oopperalle arvontavoista!


Onnea arvontaan!


***
Arvonta on nyt suoritettu. Ensimmäisen lippupaketin pe 28.4. konserttiin nappasi nimimerkki Miinamanta, ja pe 26.5. konserttiin pääsee Pihi nainen ystävänsä keralla. Oikein paljon onnea voittajille ja antoisaa konserttielämystä!  Lämmin kiitos myös kaikille arvontaan osallistuneille. Parempi onni ensi kerralla!

P.S. Olen poistanut alta näkyvistä ne kommentit, joissa on ollut ns. ehjä sähköpostiosoite näkyvissä. Pahoittelen, että osallistujat ovat saaneet blogini takia roskapostia. Vastaisen varalle on laitettava parempi ohje yhteystietojen ilmoittamisesta. Kiitos Elinalle tiedosta ja pahoittelut vielä harmista!

10 kommenttia:

 1. 28.4.2017 klo 15.00, Reetta Haavisto ja Antti Pakkanen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mukana 26.5. arvonnassa! pihinainen(at)gmail.com

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista