tiistai 9. joulukuuta 2014

Hyvää joulua, blogiystäväni! Lahjan tarjoaa Elisa Kirja.

Tämänkertainen blogijuttuni on avoimen kaupallinen, mutta suvainnette sen, koska kuten Anna-Riikka Carlson Kiiltomadossa toteaa, kustannusala on kaupallinen ala. Ilman myyntiä ei tule kirjojakaan.

Blogat tarjosi kirjabloggaajille mahdollisuutta osallistua jouluhenkiseen Kirjaystävärinkiin, jonka sponsorina toimii Elisa Kirja. Mukaan ilmoittautuneille arvottiin ’salainen’ blogiystävä, jolle on mahdollisuus valita Elisa Kirjan valikoimista luettavaksi kirja. Elisa Kirja toimittaa sitten ystävälle koodin, jonka avulla hän saa lunastaa lahjansa, mutta lahjan valitsijaa ei kerrota. Lahjan antaja kertoo saajan omassa blogissaan, kuten minä nyt, ja käy sitten aikanaan kommentoimassa juttua, joka on lahjakirjasta kirjoitettu. Hieman mutkikkaan kuuloista mutta oikein hauskaa! Koska olen mukana ringissä, odotan saavani itsekin jossain vaiheessa jonkun ystävän minulle valitseman kirjan. Jännittää jo, millaisen valinnan ystävä on tehnyt!

Minulle valikoitui lahjottavaksi MarikaOksa Oksan hyllyltä-blogista. Valinta oli mieluinen, sillä vaikka en tietääkseni ole koskaan blogin emäntää tavannut muualla kuin virtuaalimaailmassa, tunnen hänen kanssaan suurta sielujen sympatiaa. Lukumakumme näet kohtaavat dekkareiden osalta ja käyvät hienosti yhteen. Kävin läpi MarikaOksan vuoden mittaan lukemia dekkareita, ja melkein kaikki olen itsekin lukenut. Minä tosin taidan dekkareiden osaltakin lukea enemmän kotimaista, sillä löysin MarikaOksan blogista tällaisen maininnan: ”Kotimaista dekkaria luen liian harvoin, joten tällä voisin korjata sitä puutetta.

’Tällä’ MarikaOksa viittaa Christian Rönnbackan uutuusdekkariin Rakennus 31. Juttu, jossa teos nousee esiin, on kirjoitettu jo heinäkuussa, jolloin on suunniteltu syksyn lukemisia. En kuitenkaan löytänyt kirjaa blogista, ja pidän nyt peukkuja, että se on edelleen MarikaOksalla hankkimatta. Rönnbacka on uudehko tulokas kotimaisessa dekkarikentässä, ja entinen poliisi on nopeasti vakiinnuttanut asemansa siinä. Itse pidän hänen kirjoistaan kovasti. Kyseessä on Antti Hautalehto -nimisestä poliisista kertovan sarjan kolmas osa, mutta sarjan voi mainiosti aloittaa tälläkin.


Toivotan siis MarikaOksalle oikein mukavia joulupyhiä, joiden mittaan toivottavasti on tästä kirjalahjasta iloa! Mukavaa joulunodotusta teille muillekin!

Lahjaringissä ovat mukana ainakin Linnea Kujerruksia-blogista, Erja Erjan lukupäiväkirjasta ja Le Masque Rouge -blogin Emilie.

3 kommenttia:

 1. Oi kiitos Kirsi! Rönnbackan uusin on edelleen lukematta, enkä ole sitä muutoinkaan hankkinut itselleni. Kirja kyllä kiinnostaa edelleen minua kovasti, joten tämä oli mieluisa yllätys. :) Sarjan ensimmäinen jo odottelee lukemistaan lukulaitteessani, joten kiva saada tämä sen seuraksi. Voin pitää joulunpyhinä oikein Rönnbacka-maratonin. :) Hyvää joulunodotusta sinulle, Kirsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hienoa, jos kirja on vielä lukematta ja hankkimatta! Rönnbacka-maraton kuulostaa huippuhyvältä joulupuuhalta :D

   Poista
 2. Tämä on niin jännittävää käydä katsomassa mitä kukin on toisille valinnut luettavaksi! (ja vähän jännäilee sitä omaa kirjaa tietysti myös ;) ) Rönnbacka kuulostaa hyvältä, mukavaa että myös lahjan saaja ilahtui!

  VastaaPoista