keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Voita koko Pasi I. Jääskeläisen tuotanto!Kirja- ja some-ihmisenä en voi jättää väliin Pasi I. Jääskeläisen loistavaa kirjanmarkkinointikampanjaa. Ideana on mainostaa 10.10. ilmestyvää Sielut kulkevat sateessa -romaania ja palkinnoksi osallistua kirjailijan koko tähänastisen tuotannon arvontaan. Tarjous on tietysti kaltaiselleni Jääskeläis-fanille vastustamaton. Kaksi Jääskeläisen teosta kirjahyllyssäni jo onkin, ja lisäksi olen lainannut samaiset teokset myös kirjastosta äänikirjoina. Toinen odottelee juuri autossa, että saan Harry Potter ja Puoliverisen prinssin kuunneltua. Silti olisi aika mahtavaa voittaa pääpalkinto omistuskirjoituksineen. Eikä noita äänikirjoja ole edes myynnissä, ne kun on tehty vain kirjastoille.

Sielut kulkevat sateessa ilmestyy siis jo ihan pian! Olen seuraillut kirjan synnytystuskia kirjailijan blogista sekä Twitteristä. Olen aika huono-onninen kaikissa arvonnoissa ynnä muissa, joten olen täysin henkisesti valmistautunut hankkimaan uutukaisen ihan omalla rahallani kirjakaupasta. Mutta eihän sitä koskaan tiedä...

Onnittelut Pasille kolmannen romaanin ilmestymisestä! Sateisia syyspäiviä kaikille (ja aurinkoisia myös!)!

P.S: Minusta tämä somessa toteutettu kampanja on kiva idea! Kirja saa näkyvyyttä kohtuullisen pienellä (?) kirjailijan rahallisella panostuksella. Olisi kiva tietää, miten tällainen markkinointi tehoaa.


1 kommentti:

  1. Toivon markkinointimenestystä jo ihan vain itsensä Pasi Ilmarin puolesta ja uskon, että menestystä tapahtuu :) Ehkä seuraavan kirjan kohdalla teen samaa, sillä etenkin kirjablogit ovat mahtava ja aina vain enemmän huomiota saava juttu!

    VastaaPoista